Genieten van de tuin, is ook voor uw medewerkers en klanten zeer belangrijk. Uw gasten of klanten maken de eerste indruk namelijk buiten het pand. Deze buitenruimte, bedrijfstuin moet er dus verzorgd uitzien. Kip hoveniers heeft de nodige ervaring met het inrichten en onderhouden van buitenruimtes bij bedrijven, appartementen complexen en kinderdagverblijven.
Denk aan de inrichting van parkeerplaatsen, terrassen, maar ook waterpartijen, natuurlijk beplantingen en veilige speelpleinen. En door deze op de juiste momenten te onderhouden blijft de buitenruimte er representatief en verzorgd uitzien; de tuin is namelijk het visitekaart van uw bedrijf of organisatie.

Bedrijfstuinen:

Kip hoveniers is van mening dat een goede bedrijfstuin zorgt voor rust en ruimte op de werkvloer.
De eerste indruk is essentieel en wij willen er met u voor zorgen dat de klant bij aankomst de juiste indruk krijgt van u bedrijf/ organisatie. Dit willen we bewerkstelligen met een mooi aangelegde, goed onderhouden tuin.

Wij bieden u minimaal 4 verschillende vormen van onderhoud, te weten:

Onderhoud op regiebasis
Wij komen op afroep het door u gewenste onderhoud uitvoeren.

Periodiek onderhoud
U doet de kleine/lichte werkzaamheden en wij komen een aantal keer per jaar langs om de tuin een grote beurt te geven. Bijvoorbeeld de voorjaars-, zomer- en winterbeurt

Compleet onderhoud
We stellen een onderhoudsplan op en houden het hele jaar uw tuin bij.

Jaarlijks onderhoud
Jaarlijks onderhoud kan worden uitgevoerd in de zomer, maar het meest praktische is een winterbeurt. December is een maand waar dat meestal in gebeurt. Vorstgevoelige beplantingen kunnen we eventueel in het voorjaar nog voor u snoeien.